Sponsored by The Salata Institute for Climate and Sustainability at Harvard and the Harvard Professional and Lifelong Learning Committee, the Harvard Climate Forum will bring together faculty and participants across all disciplines – business, policy, health, education, law and beyond – in a one-day, on-campus event. Led by a multi-disciplinary team of faculty, you’ll work with inspired contemporaries from across the professional spectrum and around the world. In addition to gaining new approaches to climate change issues, this University-wide event will also provide an unprecedented opportunity to broaden your own network.
Nothing found based on your search.
09:00 am - 09:15 am EDT (15 mins)
09:15 am - 10:00 am EDT (45 mins)
10:00 am - 10:45 am EDT (45 mins)
11:00 am - 12:00 pm EDT (60 mins)
13:15 pm - 13:30 pm EDT (15 mins)
13:30 pm - 14:15 pm EDT (45 mins)
14:15 pm - 15:15 pm EDT (60 mins)
15:45 pm - 16:45 pm EDT (60 mins)
16:45 pm - 17:00 pm EDT (15 mins)