The 3rd International Forum on Low-Carbon Cities will be jointly organized by ESCAP East and North-East Asia Office and Incheon Metropolitan City on 29 August 2023 during the Korea Global Adaptation Week, in collaboration with Green Climate Fund, Incheon Carbon Neutrality Center, ICLEI, innovative Green Development Program, CityNet, Climate Change Center and Local Government Association for Climate and Energy Transition. The Forum is expected to facilitate information sharing and strengthen partnership and peer-learning among cities and city networks in North-East Asia and beyond, by bringing together local governments, international and regional organizations, national and regional city networks and various stakeholders.
More details including registration site will be updated in due course.
Nothing found based on your search.
08:30 am - 09:00 am UTC+9 (30 mins)
09:00 am - 10:00 am UTC+9 (60 mins)
10:20 am - 12:00 pm UTC+9 (100 mins)
13:30 pm - 15:10 pm UTC+9 (100 mins)
15:30 pm - 17:10 pm UTC+9 (100 mins)
17:10 pm - 17:20 pm UTC+9 (10 mins)